دسته‌ها
کیوسک

پشت پرده وحید آنلاین [ رصد ضد انقلاب و بی دین ها]

 مطلبی که در ادامه میخوانید را کانال صد کلمه منتشر کرده است . کانال صدکلمه یکی از کانال های برتر در حوزه رصد فعالان ضد ایرانی است .

 

پشت پرده وحید آنلاین

 

وحید آنلاین، نام مستعار یک فعال مجازی به نام «وحید حق‌طلب» است. وی در ابتدا در شبکه‌های اجتماعی با نام (Vahid HT) شناخته می‌شد. وحید حق‌طلب، چند سال پیش از انتخابات ۸۸ فعالیت خود را به صورت جدی در شبکه‌های اجتماعی (به‌خصوص فرندفید) و وبلاگ شخصی‌اش آغاز کرد و سپس با حلقه وبلاگ‌نویسان «پرشین‌بلاگ» ارتباط گرفت و توانست با اطلاع‌رسانی‌های سریع، لقب «وحیدآنلاین» را از آنِ خود کند.

 

 

او در سال ۸۸ از طریق سمیه توحیدلو که عضو حزب مشارکت بود، یکی از فعال‌ترین خبرنگاران مجازی ستاد موسوی شد و با استقرار در ستاد قیطریه در روز انتخابات، خبر حضور نیروهای امنیتی در این ستاد را مخابره کرد.

چند روز بعد از انتخابات و تنگ شدن عرصه بر فتنه‌گران، وحیدحق‌طلب مدعی شد که بازداشت شده و پس از ۲۴ ساعت در حساب کاربری توییترش یک جمله را منتشر کرد: «از مرز خارج شدم.»

 

او که به کمک قاچاقچیان، به ترکیه فرار کرده بود، پس از یک سال به آمریکا پناهنده شد و به واشنگتن رفت.

هیچ اطلاعاتی درباره وضعیت شغلی و منبع درآمد وحیدآنلاین در دسترس نیست.

پشت پرده وحید آنلاین
پشت پرده وحید آنلاین

پروژه‌های کاری وحید انلاین 

 

« وحید حق طلب » موسس کانال وحیدآنلاین پس از فرار به ترکیه و پناهنده شدن به آمریکا، پروژه‌های کاری جدیدی را آغاز کرد. مهمترین پروژهٔ کاری او، فعالیت گسترده در شبکه‌های اجتماعی و به خصوص توییتر با عنوان «شهروند خبرنگار» بود. محل اصلی فعالیت او توییتر است و در شبکه‌های دیگری نظیر فیسبوک، اینستاگرام و گوگل‌پلاس نیز فعالیت دارد؛ اگرچه سیاست گوگل‌پلاس مبنی بر اجازه ندادن به کاربران برای استفاده از نام مستعار، او را مجبور کرد که حساب خود را در آن شبکه غیرفعال کند.

 

 

پروژه بعدی او سایت « لینکده » بود. حق‌طلب در معرفی لینکده که تا حدی شبیه به «بالاترین» است، نوشته: «این یک تلاش شهروندی است که برای پیشرفت بیشتر از هرچیز دیگری نیاز به کمک و حمایت سایر شهروندان دارد. خصوصا برای اطلاع رسانی در شبکه‌های اجتماعی.» البته وحید حق‌طلب توانایی ادارهٔ «لینکده» را نداشت و عملا در این پروژه شکست خورد. هم‌اکنون دامین این سایت به توییتر او هدایت میشود.

 

 

به نظر میرسد وحید آنلاین همچنان در فکر راه‌اندازی پروژه‌های جدیدی در فضای مجازی است. بررسی‌ها نشان می‌دهد حداقل ۵۰ دامین به اسم و مالکیت وی وجود دارد که با مشاهده اسامی برخی از آن‌ها می‌توان پروژه‌های بعدی او را تا حدودی حدس زد:

 

balatarim.com

beshmor.com

dehkadeh.org

ezdevaj.site

hamsaryabi.site

khabargoo.com

linkadeh.com

nazarsanji.online

rooz.online

sigheh.online

tokhmi.com

vahid-online.com

zanan.site

zarif.online

گفتنی است دو دامین hassan-rouhani.org و hassan-rouhani.net نیز قبلا به اسم وی بوده که اکنون آزاد شده است.

 

 

سوال اساسی در اینجا آن است که منبع درآمدی وحید حق‌طلب در آمریکا چیست؟ او هیچ اطلاعات و نوشته‌ای در شبکه‌های اجتماعی و وبلاگ خود دربارهٔ کارش در آمریکا بیان نکرده. حداقل درآمد یک شهروند آمریکایی در شهرهای بزرگ باید چیزی در حدود ۱۲۰ هزار دلار در سال باشد تا بتواند به راحتی زندگی کند. اضافه کنید هزینه‌های نگهداری سالانه ۵۰ دامین و دیگر پروژه‌های او را.

 

منبع : صد کلمه

با دکمه‌های زیر این صفحه را برای دیگران ارسال کنید
سارا دانشور

از سارا دانشور

سلام . سارا دانشور هستم . نویسنده و گردآورنده مطالب سایت بنیانا . . . | . . . چه تصویر قشنگی‌ست که در صحنه‌ی محشر ؛ما دور حسینیم و بهشت است که مات است . . .

رخداد از
guest

0 نظرات
قدیم ترین
جدیدترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات