هفته نامه پنجره 227، در پرونده ای ویژه به بررسی یکی از مهم ترین اتفاقات هفتهی اخیر یعنی اعلام حکم یکی از مسئولان دولت سابق پرداخته است.
در ادامه مطلب با ما همراه باشید
تصویر جلد شماره 227 این نشریه مرتبط با همین موضوع است و با عنوان عدالت در مسیر تحول بر روی دکه های روزنامه فروشی آمده است.سرویس سیاسی پنجره این موضوع را زیر ذره بین برده است ابتدا به سابقه برخورد با مفسدین اقتصادی و افشاگری در مقابل آنان از سوی نشریه پنجره اشاره کرده است.در ادامه مروری کوتاه بر فعالیتهای توکلی، نادران و زاکانی حول این موضوع و نیز نگاهی به پرونده بزرگترین اختلاس بیمهای کشور داشته است.
تصویر جلد نشریه پنجره 227 :
مصاحبه با الیاس نادران بخش پایانی سرویس سیاسی این شماره پنجره را تشکیل میدهد. نادران در این مصاحبه به سیر برخورد با معاون دولت سابق و چرایی انتخاب وی به عنوان رئیس دیوان محاسبات در مجلس هفتم پرداخته است.
اما مهمترین موضوع مورد بررسی سرویس بین الملل پنجره مرگ ملک عبدالله و تغییر تحولات پیش آمده ناشی از این اتفاقات است. میراث مرگ پادشاه سعودی عنوان یادداشتی است که تحولات زمان عبدالله و میراث آن برای پادشاه جدید را بررسی میکند.
چشم انداز عربستان پس از مرگ ملک عبدالله نیز عنوان گفتوگوی پنجره با محمد کوثری نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی است.
هم چنین علیرضا کوهکن در مصاحبهای در همین زمینه تبعات انتقال قدرت در عربستان را مورد بررسی قرار داده است. نگاهی بر آخرین تحولات یمن در گفتوگو با حسن رویوران، پیامدهای پیروزی چپ گرایان یونان بر اتحادیه اروپا و همچنان استراتژی جهزوا ملاجئکم… از دیگر مطالب سرویس بین الملل این شماره پنجره است.
سرویس هنر این هفته به بررسی مهمترین رویداد هنری بهمن ماه یعنی جشنواره فجر پرداخته است. عناوین فیلمهای مختلف جشنواره، روایت عضو هیئت انتخاب از متن و حاشیه بررسی فیلمهای جشنواره سی و سوم و بررسی ویژه فیلم محمد (ص) اثر مجید مجیدی از موضوعات مورد بررسی این سرویس است.
هم چنین سیدسعید هاشمزاده در مطلبی تلاش کرده است تا پاسخ دهد که آیا جشنواره فجر را میتوان آینه تمامنمای سینمای ایران دانست یا خیر؟
بخش ویژه این شماره پنجره اما بیست و یکمین کتاب ضمیمه آن است که توسط حجت الاسلام سوزنچی نگاشته شده و در آن تلاش شده است که به شبهات اخیر پیرامون حجاب در عصر پیامبر پاسخ دهد.
هم چنین پنجره پلاس ضمیمه رایگان و هفتگی پنجره نیز این هفته گفتوگوی ویژه خود را به سید علی شجاعی فرزند نویسنده شهیر، سید مهدی شجاعی اختصاص داده است.
غزل ناتمام سیا برای ایران، جهانی شدن اسلام هراسی، من سیا هستم، لیبی را فراموش نکنیم! و برنامه روسها برای تسلط بر قطب شمال عناوین باشگاه ترجمه و حاشیهای بر نامه رهبری به جوانان غربی (دکتر محمد فنایی اشکوری)، روششناسی علوم اجتماعی و مسئله فرد و جامعه (عبدالحسین خسروپناه) و مرجع حل اختلاف نظرهای سیاسی و اجتماعی کیست؟ (سیدمحمد روحانی) نیز عناوین باشگاه اهل قلم پنجره را تشکیل میدهند.