درباره موجودی به اسم مسعود پزشکیان سخن ها بسیار است… اینکه چطور کسی که انشا خواندن از روی برگه هم بلد نیست و سوادش از رانندگان تاکسی عزیز کشورمان کمتر است {قصد بی ادبی به راننده ها نداریم} و جز تیکه انداختن و کنایه گفتن کار ندارد … اما یادداشت استاد مهدی جمشیدی با عنوان « مسعود پزشکیان بهمثابه مترسکِ بیتحرّک: فضیلتِ فقدان! » به خوبی این مسئله را روشن کرده است… با هم این صفحه را بخوانیم و ویدیوها را ببینیم :
مسعود پزشکیان بهمثابه مترسکِ بیتحرّک: فضیلتِ فقدان!
این مقاله سه بخش دارد …
[یکم]. نگاشتن دربارۀ مسعود پزشکیان ، دشوار است؛
چون مانند این است که آدمی بخواهد اوصاف «هیچ» را بگوید و به شرح «عدم» بپردازد. هرچه در گفتههای وی در دورۀ تبلیغات انتخاباتی تأمّل کردم، بیشتروبیشتر مأیوس و سرخورده شدم و دریافتم که گویا وی درکی از مسائل کلان و ملّی ندارد و در «قوارۀ ریاستجمهوری» نیست.
همۀ گفتههای وی در این دوره، این قبیل گزارهها بود: «سیاستهای کلّی وجود دارد»، «برنامۀ هفتم نوشته شده»، «نباید با یکدیگر دعوا کنیم»، «برجام، خوب است»، «باید با دنیا رابطه داشته باشیم» و «من نمیفهمم و کارشناسان میفهمند» … .
بهواقع، کسیکه میخواهد جامۀ ریاستجمهوری به تن کند، میتواند اینقدر دچار فقر ایده و فکر و راهکار باشد؟!
این کلّیّات تکراری و بیخاصیّت، حتی ارزش یک گفتگوی رسانهای نیز ندارند؛ چه رسد به نشستن بر کرسی ریاستجمهوری. و تأسفبرانگیزتر اینکه با وجود آشکارشدن این ضعف، تلاش نمیکند که آن را برطرف نماید، بلکه با «ارجاعدهی به کارشناسان»، میگریزد و به مسألهها پاسخ نمیدهد.
مخاطب از خود میپرسد که پس او به چه سبب خود را نامزد ریاستجمهوری کرده است؟! او در خود چه دیده است؟! چه فضیلتی در وی وجود دارد که باید بر اساس آن به وی رأی داد؟! مگر با این گزارههای کلّی و خطابی و تکراری میتوان ایران را مدیریت کرد؟!
[دوّم]. بهنظرم مسعود پزشکیان ، شخصیت درهمریخته و شلختهای دارد و بهطور طبیعی، نمیتواند با مسألهها، مواجهۀ منضبط و منطقی داشته باشد.
ذهن او، مسأله را ساده میکند و یک روایت علیل و مخدوش از آن ارائه میکند که گویا در این میان، خودِ مسأله دچار انهدام و فروپاشی میشود. گفتارهایش، هیچ هندسۀ مشخصی ندارند و سخت، گرفتار آشفتگی هستند؛ تکهتکه و نچسب و گسسته.
نقطۀ مرکزی ندارد و از یک خاستگاه برنمیخیزد. نمیتواند به ذهنیّت خویش، نظم و سامان بدهد و برای خود، چهارچوبهای منطقی تعریف کند. این امر بدان دلیل است که هم اشراف و احاطه ندارد و هم حس مسئولیّت. کسی که مسأله را نمیشناسد و درک بهشدّت سطحی و بیمایه از آن دارد، به بدیهیات میرسد و یا به بیراههها.
همیشه سرگردان و پریشان است و یا به اصول کلّی و واضح دعوت میکند. وقتی خودکار به با دقتی به دست میگیرد و پس از نوشتن، آن را با بیاعتنایی روی کاغذ میاندازد و یا پوشهای که در دست دارد را به روی زمین پرتاب میکند، میتوان فهمید که این رفتارهای شلخته و بینظم و درهمریخته، حاکی از یک ذهنیّت مشوّش و متلاطم است.
[سوّم]. مسعود پزشکیان نمیتواند سخنش را بسط بدهد و توضیحهای جدیدی از آنچه که در ذهن دارد ارائه نماید.
پس از «یک ساعت»، همۀ داشتهها و اندوختههایش به «پایان» میرسد و به «تکرار» میرسد.
بیش از این نباید از او انتظار داشت. ذخایر فکری او، بهشدّت اندک و ناچیز هستند و گفتگوی با او به سرعت به مرحلۀ خستهکننده و ملالتبار میرسد. او فقط یکبار به مسأله فکر میکند و سپس همان را برای بارها، تکرار میکند و از تکرار نیز، حس شرمندگی و خجلت ندارد.
برای خودِ او، چنین منطقِ رسوایی، عادی شده است. تصوّر وی از سیاستمداری این است که کار به عهدۀ دیگران است و او تنها باید در صدر بنشیند و اجماع ایجاد کند؛ همین و بس.
او درکی از پیچیدگیهای عالَم سیاست ندارد و نمیداند که نقش رئیسجمهور، بسیار بیشتر و بزرگتر از تصوّرات خام اوست. چگونه نخبگان میتوانند کسی را که فهمی از مسألهها ندارد، بهعنوان مدار اجماع و کانون توافق بپذیرند و به حکمیّت و ریاست او گردن بنهند؟! در ذهن هر یک از آنها، این پرسش چالشبرانگیز و آزاردهنده، بازیگری میکند که کسی همچون پزشکیان، چه فضیلتی نسبت به ما دارد، جز آنکه به پشتوانۀ نیروها و جریانهای سیاسی، آرائی را به دست آورده است؟!
دراینحال، رئیسجمهور به یک «مترسکِ بیتحرّک» تبدیل خواهد شد که اقتدار پوشالی و ظاهری دارد، اما مسأله این است که اطرافیان او، «گنجشک» نیستند که از وی بهراسند؛ بلکه در لحظههای بحرانی، تصمیم مستقلِ خود را میگیرند و بازی سیاسی را خراب میکنند؛
همان کاری که محمد فاضلی در میزگرد فرهنگی انجام داد و بیاعتنا به نظر پزشکیان، صحنه را ترک کرد. وی بیاقتدار است و تمثیل مترسکِ بیتحرّک، میتواند واقعیّت ریاستجمهوری او را نشان بدهد.
در این میان، پزشکیان باید به یک «نظارهگر» تقلیل یابد که ارادۀ مؤثّر و بازدارندهای ندارد و دولتش، بیصاحب و در نوسان و پُرتنش است. آنچه که این روزها در ستادِ بیدروپیکر او میگذرد، نمایی است از آنچه که فردا در دولتِ سیّال و ژلهای او شکل خواهد گرفت.
منبع : https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
صد بهانه برای نتوانستن پزشکیان | صدها بار نمیشه و نمی تونیم
مسعود پزشکیان در دنیای موازی هم زندگی میکند و گاهی از ماتریکس خارج میشود…
سال 99 مردم بنرهای پشیمونم به حسن روحانی رای دادم را سر دست می گرفتند … نکته اینکه امروز حسن روحانی از مسعود پزشکیان اعلام حمایت کرده و گفته : اون راست گو ترین و درست ترین انسانی هست که می شناسم
عکس روزنامه همین چهار سال قبل :
بعد از فرار بنی صدر ، امام خمینی فرمودند من از همان ابتدا با ریاست جمهوری بنی صدر موافق نبودم، در جلسه ای به امام گفتند شما از کجا میدونستید بنی صدر مشکل دارد؟
امام فرمودند زیادی آیه و روایت و نهج البلاغه میخوند! {اما در عمل هیچ…} : https://eitaa.com/Moohem/49821
در ادامه بخوانید :
📌شناخت جواد ظریف بزرگ ترین خیانت کار تاریخ ایران و معاون پزشکیان + 15 ویدیو
🔗 https://bonyana.com/27157/
📌دانلود مستند زالو درباره خیانت مسعود پزشکیان و جواد ظریف و حسن روحانی به ایران
🔗 https://bonyana.com/27154/
📌چرا می گوییم مسعود پزشکیان نابودگر ایران است؟ + 40 دلیل
🔗 https://bonyana.com/27146/
فصل سوم از سریال «زخم کاری روحانی» آماده اکران شد/ چرا شیخ پردهنشین با پزشکیان عکس یادگاری گرفت؟ / رونمایی از عامل مگا در ستاد اصلاحطلبان!
به نقل از مشرق نیوز : https://www.mashreghnews.ir/news/1617852
نزدیک به سه روز پسازآنکه نامزد اصلاحطلبان در انتخابات در تلویزیون اعلام کرد که دولت سوم روحانی نبوده و میخواهد کابینه خودش را تشکیل بدهد، پزشکیان کنار حسن روحانی نشسته و با او اعلام بیعت کرد. البته بسیاری از ناظران سیاسی پیشازاین گفته بودند که پزشکیان در آینده دولتی تشکیل خواهد داد که صحنهگردان اصلی آن اعضای دولت روحانی خواهند بود.
حضور فعال عناصر وابسته به دولت تدبیر و امید در ستادهای پزشکیان و همافزایی آنها با رادیکالهای جناح چپ حکایت از آن داشت که این بار پزشکیان رحم اجارهای روحانی در انتخابات است چیزی متفاوت از سال ۹۲ که آن زمان اصلاحطلبان گمان میکردند که دولت روحانی را در دست خواهند گرفت.
این همانندسازیهای جالبتوجه با ارسال یک پیام حمایتی از جانب روحانی رنگ ویژهتری نیز به خود گرفته است، البته ورود مستقیم روحانی به صحنه به آن دلیل بود که آنالیزورهای ستادی به این نتیجه رسیدند که پزشکیان از خود چیزی نداشته و لازم است یک سرمربی قویتر از بیرون او را هدایت کند، این جریان در وهله اول سعی کرد با کمک خاتمی و دادن نقش دولت سوم اصلاحات پزشکیان را از باتلاق بیرون بکشد اما این تغییر تحولات بهجز شبکه مجازی بهاندازه کافی اثرگذار نشد.
پل نشدن خاتمی بین خاکستریها و ستاد پزشکیان باعث شد عناصر کلیدی روحانی آستین بالا زده و خود وارد گود شوند، ظریف ازجمله افرادی بود که با اشاره مستقیم روحانی به میدان آمد تا پزشکیان را بغل کرده و از مسلخ رهایی بخشد، کار بهجایی رسید که یکی از وزرای دولت روحانی در میتینگهای سالنی دائم زیر گوش پزشکیان بخواند که او چه بگوید و چه نگوید، در آن زمان یک فعال سیاسی اصلاحطلب نوشت که پزشکیان حتی اراده ندارد که نطقهای تبلیغاتیاش را تنظیم کند او غرق در دولت سوم روحانی شده است.
ورود روحانی به صحنه بازهم علائم مشهود دیگری داشت جایی که در طول یک مناظره آذری جهرمی وزیر ارتباطات روحانی برای پزشکیان متن نوشت و این نامزد اصلاحطلب حتی نتوانست آن را از رو بخواند، این مسئله بهتآور چنان کرد که وزیر روحانی مجبور شد با یک توییت دیگر خطای پزشکیان را جبران کند، این وضعیت بهخوبی نشان میداد که در ستاد نامزد اصلاحطلبان نزاع بر سر دولت روحانی است و نه تشکیل دولت پزشکیان!
نمکپاشی اصلاحطلبان روی زخمهای کاری!
حسن روحانی به تائید نظرسنجیها «نامحبوبترین» دولت تاریخ جمهوری اسلامی ایران نامگرفته است، روحانی در هنگام خداحافظی از پاستور درصد محبوبیتش زیر ۷ درصد بوده و اصلاحطلبان در وصفش نوشته بودند که چوب خشک از او بیشتر کارایی دارد.
پزشکیان نیز در ابتدا تلاش کرد خودش را از روحانی جدا کند جایی که گفته بود که من دولت سوم روحانی نیستم و ربطی هم به دولت روحانی ندارم، اما همین جملات کافی بود تا روحانی از پشت پرده بیرون آمده تا نشان دهد بازیساز «عامل مگا» در ستادهای پزشکیان نه خاتمی بلکه روحانی است.
پیشازاین حسن روحانی تلاش داشت خودش را مرد پشتصحنه نشان داده (عامل مگا) و با استفاده از خاتمی کار را پیش برد اما جداسازیهای علنی پزشکیان باعث شد تا رئیس دولت تدبیر و امید از خود پردهبرداری کند. البته بیرون آمدن روحانی که خودش را شیخ پردهنشین در ستاد پزشکیان خوانده بود برای بسیاری یادآور فجایع بزرگی است که یادآوری آن جالبتوجه باشد.
منفی شدن اقتصاد ایران در دولت حسن روحانی
طبق آمارها در دولتهای یازدهم و دوازدهم اقتصاد کشور چهار بار با رشد منفی مواجه شده و درمجموع رشد اقتصادی در هشت سال گذشته به حدود صفر رسید، در آن دوران این برای اولین بار که در سه دهه اخیر رشد منفی اقتصادی در کشور را تجربه کردیم. در دولت روحانی تا جایی که امکان داشت از سهم بودجه عمرانی کاسته و به بودجه جاری افزوده شد که این اقدام موجب شده در دوره دولت روحانی ۶۰% طرحها در زمان مقرر خود به اتمام نرسند و طول زمان طرحهای اجرایی از ۱۰ سال در سال ۹۲ به ۱۶ سال در سال ۹۸ افزایش یابد.
همچنین طی سالهای ۹۱ تا ۹۸ نرخ سرمایه ثابت سالانه به منفی شش درصد رسیده بود و سرمایه ثابت به داراییهای بهغیراز داراییهای پولی اطلاق میشود که ارزش بالایی دارد اما امکان نقد شوندگی کمی داشت. طبق آمارها بانک مرکزی وقت دولت روحانی در بیستوهشت سال اخیر رکورددار نرخ تورم را جابهجا کرده و در دوره ۸ ساله خود بالاترین رقم میانگین تورم را به ثبت رساند، همچنین در یک اتفاق نادر اقتصاد ایران در سه سال متوالی یعنی در سالهای ۹۷ و ۹۸ و ۹۹ تورم بالای ۳۰ درصد را تجربه کرده است.
نقدینگی و تورم عجیب در دوران حسن روحانی
در دولت روحانی حجم نقدینگی رشد پنج و نیم برابری کرد که قابلیت تورمزایی داشت که این کار باعث بالا رفتن قدرت خرید و ایجاد گرانی شده که عامل اصلی کوچک شدن سفره مردم همین سیاستگذاریهای غلط بود.
از سویی در دولت تدبیر و امید قیمت دلار با رشد ۷۰۰ درصدی از ۳۰۰۰ تومان به ۲۴ هزار تومان بهصورت میانگین افزایشیافته، علاوه برافزایش قیمت دلار، با پر نوسانترین دوران قیمت دلار مواجه بودهایم که بهطور متوسط دلار ۵۰۰ دامنه نوسانی را تشکیل داده بود، در دولت روحانی شاخص ضریب جینی یا همان شاخص محاسبه توزیع ثروت در میان مردم روند صعودی به خود گرفته بود و شکاف طبقاتی بیشتر شده است و با قرار گرفتن ایران در رتبه ۸۸ مردم سختترین دوران اقتصادی خود را تحمل کردند.
در آن زمان مجلس دولت را موظف کرده که یارانهها را صرفاً به خانوادههای نیازمند پرداخت کند اما علیرغم اعلام وزارت تعاون که ۲۴ میلیون نفر جزء سه دهک بالای جامعه هستند و مستحق دریافت یارانهها نیستند دولت تدبیر تنها یارانه یکمیلیون و پنج هزار نفر را حذف کرده و یک نامتقارنی بزرگ را به کشور تحمیل کرد.
آمارها نیز در دولت روحانی اعداد وحشتناکی را نشان میدهد این دولت رکورددار کاهش تولید و عرضه مسکن بوده و همچنین درآمد سرانه در یک دهه اخیر از ۹.۲ میلیون تومان در سال ۹۰ به ازای هر نفر در سال ۹۸ به ۴/۸ میلیون تومان (به قیمت ثابت سال ۹۰) کاهش یافت.
بررسی جزئیات بدهی خارجی دولت در ۱۰ سال گذشته حاکی از این است که بیشترین رشد بدهی در سال ۹۵ برابر ۲ میلیارد و ۴۲۹ میلیون دلار بود و بالاترین میزان پرداخت بدهی در سال ۱۴۰۰ به میزان ۲ میلیارد و ۳۹۳ میلیون دلار گزارششده است، تمامی این فجایع را باید در کنار ماجرای کشته شدن روزانه ۷۰۰ نفر در دوران پیک دلتا که ایران را در زمره پر تلفاتترین کشورها قرار داد.
معنای خاص از فعال شدن دوباره روحانی
کنشهای حسن روحانی و اعتدالیون نشان میدهد که روحانی و برخی مدیرانش معنا دهی به فضای سیاسی کشور را با طرح برخی مطالب از سویی و تعامل با افکار عمومی و بازخورد گیری آن را از جانب دیگر در دستور کار خود داشتهاند. این گامها را روحانی از اغتشاشات پاییزی سال ۱۴۰۱ برداشت.
روحانی در بحبوحه آشوبهای آن سال و در نقطهای میان سید محمد خاتمی (که اصلاحات درون قانون اساسی را پیشنهاد کرده بود) و میرحسین موسوی (که خواهان تأسیس مجلس مؤسسان تغییر قانون اساسی شده بود) بر ضرورت «تقدم همهپرسی بر انتخابات» تأکید کرده بود تا در فضای رادیکال اعتراضات سیگنالهایی دال بر لزوم برخی تغییرات در سیاستها و راهبردهای نظام را بفرستد، آن سیگنالها حالا در قالب انتخابات همگونشده است.
تعریف «اعتدال» بهعنوان یک گفتمان موردپسند اکثریت جامعه، تلاش برای تعریف تبار برای گفتمان اعتدال و نیز تعریف گفتمان اعتدال بهعنوان ناجی کشور در قالب ستادهای پزشکیان بخش مهمی از تلاشهای روحانی برای بازگشت به صحنه بهعنوان نیروی محرکه و تأثیرگذار است!
جواد ظریف معاون پزشکیان را بهتر بشناسیم
دیپلم => آمریکا
سربازی => آمریکا
کارشناسی => آمریکا
کارشناسی ارشد => آمریکا
دکتری => آمریکا
دفاع مقدس => آمریکا
ازدواج => آمریکا
اشتغال => آمریکا
آیا کسی که بخش اصلی عمرش را در آمریکا تنفس کرده و به اعتراف خودش با مسئولان آمریکایی ارتباط و رفت و آمد دارد، میتواند منافع ملت ایران را تأمین کند؟!
🔴توجه توجه، وضعیت قرمز 👈 کابوس دولت روحانی زنده شد… 👈 باز روحانی گفت #صبح_جمعه!😱
مسعود پزشکیان میگه من دولت روحانی نیستم. اما همه دولت روحانی تو ستادش هستن و آخرشم با حسن روحانی عکس گرفت و بعدش گفت مسیر شهید رئيسی باید قطع بشه
این فیلم پاسخ نماینده مجلس آقای متفکر آزاد هست به اون فرد و مقایسه ای بین دولت حسن روحانی و دولت شهید رئیسی
حجم : 5 مگابایت | دریافت | لینک دوم | لینک مگا
فرق نداره کی رئیس جمهور باشه؟ مسعود پزشکیان شبیه حسن روحانی دچار زخم بستر نمیشه ؟
حجم : سه مگابایت | دریافت | لینک دوم | لینک مگا
اولین دروغ پزشکیان لعنت الله علیه … تصویر را ببینید :
مومن نباید از یک سوراخ دو بار گزیده شود … مسعود پزشکیان همان تنبلی و بدن دهنی و آویزان بودن از آمریکا را به مراتب بیشتر دارد …
حجم : یک مگابایت | دریافت | لینک دوم | لینک مگا
هنرمند ترک : مسعود پزشکیان دروغ گو و پر از تناقض و چرت و ده برابر بد تر از روحانی است…
حجم : 12 مگابایت | دریافت | لینک دوم | لینک مگا
در کتاب خاطرات کلینتون وزير امور خارجه آمریکا در بازار فراوان هست نوشته با انتخاب حسن روحانی و جواد ظریف ایران را ۲۰ سال عقب راندیم بدون اینکه یک تیر شلیک کنیم….!!!
حجم : 5 مگابایت | دریافت | لینک دوم | لینک مگا
در فیلم بالا باز هم به یک حقیقت تلخ اشاره میشود… جواد ظریف و حسن روحانی کسانی بودند که دستور دادند که در سالن ها و دریچه های هسته ای بتن ( شن و سیمان ) ریخته شود تا دیگر قابل استفاده نباشند … لعنت خدا بر دشمنان ایران تا ابد …
در ادامه بخوانید : شناخت جواد ظریف بزرگ ترین خیانت کار تاریخ ایران و معاون پزشکیان + 15 ویدیو