دسته‌ها
کیوسک

محمد حسینی : برخی به دنبال معامله بر سر استقلال ملتند

nofoz--hoseini

استاد دانشگاه تهران گفت: برخی با چسباندن انگ “انزواطلب” به منتقدان، به دنبال معامله بر سر استقلال ملتند.

سیدمحمد حسینی استاد دانشگاه تهران درباره دو قطبی‌سازی کاذب از سوی غربگرایان داخلی و برخی از مسئولان و همچنین رسانه‌های خاص، اظهار داشت: طبیعی است که شکل دهی به دو قطبی‌های کاذب در سالی که با دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز روبرو هستیم، معقول و منطقی نیست و تشدید منازعات و اختلافات کاذب فایده‌ای برای کشور ندارد و موجب می‌شود که مسائل اصلی کشور به فراموشی سپرده شود و دشمنان راه نفوذ پیدا کنند و به منافع ملی آسیب بزنند؛ به ویژه یکی از این موضوعات ایجاد دوقطبی‌های کاذب و آدرس‌های غلطی است که به جامعه ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: به طور مثال در موضوع هسته‌ای به دروغ می‌گفتند که عده‌ای با مذاکرات مخالفند؛ درحالی که افراد دلسوز نظام موضع رهبری را همواره از جمله در این زمینه فصل الخطاب می‌دانند یا مطرح می‌کردند که عده‌ای با برداشته شدن تحریم‌ها مخالف هستند که این ادعایی نادرست بود.

دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی افزود: برخی با مغلطه و سفسطه یک جریان سیاسی را متهم می‌کنند که بارفاه مردم، گشایش سیاسی و توسعه روابط با دنیا مخالف است در حالیکه چنین موضوعی واقعیت ندارد یا مدعی هستند که از آرای مردم به عنوان حق‌الناس صیانت می‌کنند در حالیکه در ماجرای فتنه 88 شاهد بودیم که این فتنه‌گران بودند که رأی مردم، قانون و جمهوریت نظام را نادیده گرفتند و با این سابقه جالب اینجاست که طیف سیاسی رقیب خود را متهم به کم توجهی به رأی مردم معرفی می کنند.

حسینی با تأکید براینکه تز توسعه برونزا استقلال کشور را به خطر می‌اندازد، تصریح کرد: یکی از راه‌های نفوذ دشمنان این است که ما استقلال خود را واگذار کنیم.

این استاد دانشگاه تهران با اشاره به وجود طیف‌های سیاسی متفاوت در کشور گفت: باید محل نزاع و اختلافات میان طیف‌های سیاسی مشخص شود.

حسینی با بیان اینکه بحث استقلال کشور موضوع حیاتی و مهم و از شعارهای اولیه و همیشگی ملت ایران بوده است، گفت: برخی با توجیهات نادرست مدعی هستند که دوران استقلال خواهی سپری شده است و چاره ای نداریم جز اینکه به عنوان یک بازیگر و عضو جامعه جهانی در چارچوبی که نظام سلطه تعیین می کند، حرکت کنیم و در راه توسعه کشور اگر به استقلال هم خدشه ای وارد شد، اهمیتی ندارد.

وی یادآور شد: در مواردی که اختلاف نظر بین شخصیت ها و مسئولان کشور وجود دارد، سازوکار برون رفت روشن است مثلاً نظر هیئت حل اختلاف پایان بخش منازعات سه قوه است.

این استاد دانشگاه تهران با اشاره به انتقادات درباره شورای نگهبان افزود: در انتخابات وظایف و اختیارات وزارت کشور  و شورای نگهبان کاملاً تفکیک شده و مشخص است و تشکیک در این موضوع روشن به معنای عدم تمکین دربرابر قانون است.

حسینی ادامه داد: برخی تلاش می کنند منازعات را به میان مردم و جامعه بکشانند و با تز فشار از پایین و چانه زنی از بالا و فضاسازی رسانه ای و در صورت لزوم حتی اردوکشی خیابانی خواسته های خود را محقق سازند و حرف خود را به کرسی بنشانند که ضروری است در چنین مواردی حقایق به مردم بازگو شود.

وی یادآور شد: مسئولان اجرایی گاهی به جای پاسخگویی به مطالبات به حق مردم و ارائه کارنامه و عملکرد خود به طرح مسائل حاشیه ای می پردازند تا اذهان جامعه را از مباحث اساسی منصرف کنند که وظیفه افراد دلسوز تبیین چنین مسائلی است.

این استاد دانشگاه تهران درباره تحلیل تز توسعه برون‌زا گفت: تحلیل و تأکید مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی برگرفته از یک منطق و استدلال قوی است که باید توسعه کشور مبتنی بر ظرفیت‌های درونی کشور باشد. سردمداران کشورهایی که با اتکای به دیگران مدل توسعه اقتصادی را پایه ریزی کردند در مقاطعی در اثر تحولات بین المللی با مشکلات جدید روبه رو شدند؛ تازه این ها کشورهایی بودند که همسو با سیاست های نظام سرمایه‌داری بودند. حال در مورد یک کشور انقلابی که آرمان های خاص خود را دارد و حمایت از مظلومان در منطقه و جهان و ظلم ستیزی را رسالت تاریخی خود می داند، قطعاً نمی تواند پیشرفت خود را با اراده دیگران و تحولات خارج از مرزها پیوند بزند.

حسینی در پایان خاطرنشان کرد: برای پیشرفت کشور و رونق اقتصادی نسخه و الگویی برتر و مناسب تر از اقتصاد مقاومتی و پیشگیری از نفوذ سیاسی و فرهنگی غرب بویژه آمریکا وجود ندارد و لازمه آن اعتقاد و عزم و اراده مسئولان در تحقق این مهم است.

 منبع : تسنیم

با دکمه‌های زیر این صفحه را برای دیگران ارسال کنید
زهرا .

از زهرا .

نویسنده جدید و پرکار سایت بنیانا هستم . . . |
چه صبحی باشد آن صبحی
که تو در قنوتت دعای
" اللهم عجل لولیک الفرج "
می خوانی
و فرشته یک به یک آمین می گویند.... |

اللهم أصلح کل فاسد من امور المسلمین.

رخداد از
guest

0 نظرات
قدیم ترین
جدیدترین بیشترین امتیاز
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات