259امین برنامه زنگ بیداری منتشر شد . پادکست اجتماعی-سیاسی زنگ بیداری از مجموعه برنامه های گروه صدای میقات است که به صورت هفتگی فقط بصورت اینترنتی و فایل صوتی منتشر می شود. رویکرد طنز و اجرای نمایش و بیان اخبار سیاسی بدون روتوش و بدون در نظر گرفتن جناح بندی های سیاسی از ویژگی های این برنامه رادیوی اینترنتی است.
شماره 259 پادکست زنگ بیداری اوایل آبان ماه سال۹۶ منتشر شد ؛ در ادامه فهرستی از عناوین این فایل صوتی نوشته شده است :
*گیربازار (جنگ با خدا) ربا در بانکهای جمهوری اسلامی ایران؟!! چرا اقتصاد ایران هر سال بدتر میشود؟!………..قسمت اول با اجرای مسعود عباسی
*حکایت ( آرامشم را پس بده) با اجرای آقای صفری
*گلهای یاس (گردان تک نفره) به یاد شهید عبدالرسول زرین بهترین تک تیراندار جهان با 700 شلیک موفق. با اجرای آقای مومنی و کامران مرادی
*یا دارو یا موشک!! انتخاب کن ایرانی!!!
*نفس حق ( چرا اسلام دین حیات است؟) سخنان شنیدنی دانشمند معلم شهید استاد مطهری
*حرف دل سخنی با امام زمان عج
زنگ بیداری 259 را آنلاین بشنوید »»
دریافت mp3 حجم 14 مگابایت
[su_note note_color=”#BBDEFB”]
درباره صدای میقات
گروه اینترنتی صدای میقات که از دهه ۸۰ فعالیت خود را آغاز کرده است از پیشتازان عرصه تولید محتوای وب فارسی است . سایت صدای میقات به آدرس sedayemighat.com در سال های گذشته بارها مورد حمله اینترنتی توسط گروه های ضد ایران قرار گرفته است .
تولیدات این گروه بیشتر در قالب پادکست و رادیوی اینترنتی است.اما این گروه تولیدات ویدیویی نیز داشته است . از مجموعه برنامه های معروف این گروه پادکست هفتگی “زنگ بیداری” را می توان نام برد . و از مجموعه داستان های صوتی معروف این گروه دو نمونه “روز آخر ” و “شهر مه گرفته” را می توان نام برد .
کانال گروه صدای میقات : @sedayemighat_channel
[/su_note]
[su_note note_color=”#BBDEFB”]
پادکست چیست ؟
چند سالی هست که دانلود و شنیدن فایلهای صوتی انتخابی در فضای اینترنت همه گیر شده است. این نوع فایلهای صوتی که به آنها اصطلاحا پادکست می گویند تنها به موسیقی و یا برنامه رادیویی محدود نمی شوند، بلکه در موضوعات مختلف و در قالب های گوناگون در فضای اینترنت عرضه می شوند.
کتاب های صوتی ، نمایشنامه های صوتی و حتی مقاله های رادیویی زیادی وجود دارند که علاقمندان می توانند آنها به صورت آنلاین شنیده و یا دانلود نموده تا در فرصت های مقتضی گوش دهند.
این روش ارائهٔ محتوا در سال ۲۰۰۴ محبوبیت و گسترش یافت؛ و گاه به آن رادیوی اینترنتی گفته میشود.
[/su_note]
[su_note]
قسمت های قبلی زنگ بیداری »»
جمله شکسپیر را هم بنام کوروش جعل کردند! درد بی سوادی یک فوتبالیست [رادیو زنگ بیداری۲۵۸]
چرا کانالهای ضدایران از سیاستهای وزیر اطلاعات حسن روحانی حمایت میکنند؟ [رادیو زنگ بیداری۲۵۷]
[/su_note]