دسته‌ها
مقاله

راهکارهای ترک عادت دروغ گویی میان بچه‌ها

photo_2016-09-01_00-02-15

⭕️دروغگوها به بهشت نمی‌روند

✅چند نکته برای ترک عادت دروغگویی میان بچه‌ها؛

⬅️ نقش قصه، نمایش و شعر در مثبت یا منفی جلوه‌دادن یک موضوع برای کودکان اهمیت زیادی دارد؛ برای مثال با تکرار داستان چوپان دروغگو اثرات دروغگویی را در ذهن کودک شفاف کنید.

 

⬅️ بچه‌ها در شرایط متفاوت و سنین مختلف به شکل‌های گوناگونی باید مفهوم «خدا ناظر است» را درک کنند؛ مثلاً برای کودکان از نشانه‌های وجود خدا مثال بزنید تا ابتدا مفهوم خداوند را به اندازه فهم خودشان، درک کنند. درک و توضیح مفهوم فرشته‌های ثبت‌کننده اعمال هم برای کودکان، کمک کار خوبی برای تقویت خودکنترلی است.

 

⬅️ وقتی که کودک با راستگویی حتی یک دردسر موقتی را برای خودش پیش می‌آورد، زمان خوبی است تا او را از عادت به دروغگویی دور کنید؛ مثلاً بگویید چقدر خوب که شجاعی و دروغ نمی‌گویی. یا درباره بی‌اعتمادی مردم به دروغگوها بگویید. خاطره‌های شخصی‌تان را برای او بگویید که بداند گاهی یک دروغ کوچک چه دردسرهایی برایتان درست کرده  و شما را به چه مشقت‌هایی انداخته است.

 

⬅️ تشویق به راستگویی کودک یا نوجوان را بیشتر به‌صورت زبانی و کلامی انجام دهید. از راستگویی‌اش حمایت کنید و آن‌ها را با تشویق، تقویت کنید. آگاه باشید که در این میان باید معیار و ملاک ارزشگذاری راست و دروغ را هم به بچه‌ها یاد بدهید تا قدرت تشخیص حق از باطل را در او تقویت کنید. اگر شما معیار ارزشگذاری دروغ و راست شوید، بچه‌ها فقط به‌طور موقتی از عادت دروغ دوری می‌کنند.

 

 

با دکمه‌های زیر این صفحه را برای دیگران ارسال کنید
سیدحسام علوی

از سیدحسام علوی

سید حسام هستم . یک جنوبی خون گرم . دوست و همراه همیشگی من کتاب های تاریخی هستن . کلا به تاریخ بی نهایت علاقه مندم .با همکاری دیگر نویسندگان سایت بنیانا درباره سبک زندگی اسلامی خبر و مقاله منتشر میکنم . یا علی مدد.

رخداد از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات