بانک مرکزی آمریکا اعلام کرده است که در حال حاضر سقف بدهی این کشور از ۳۱.۴ تریلیون دلار عبور کرده و پیشبینی میشود در یک دهه آینده به حدود 54 تریلیون دلار برسد.
بانک مرکزی آمریکا میگوید با استناد به آمارهای دفتر بودجه کنگره به این نتیجه رسیده است که «بر میزان بدهی ملی آمریکا احتمالاً طی یک دهه آینده ۲۰ تریلیون دلار دیگر اضافه شده و از ۵۰ تریلیون دلار عبور خواهد کرد.» در ادامه خبر همراه رسانه بنیانا باشید
آنطور که باشگاه YJC نوشته است، در حال حاضر میزان بدهی عمومی آمریکا به رقم قابل ملاحظه ۳۳.۶ تریلیون دلار رسیده است، اما با توجه به شرایط، احتمال دارد این رقم با افزایش روزانه ۵.۲ دلار طی یک دهه آینده در محدوده ۵۴ تریلیون دلار تا سال ۲۰۳۳ برسد.
یکی از عواملی که منجر به افزایش بیشتر بدهی در این کشور میشود بالا رفتن میزان کسری بودجه است که با افزایش ۳۲۰ میلیارد دلار به ۱.۷ تریلیون دلار در سال جاری رسید.
بحران بانکی در جمهوری آذربایجان 45 درصد بانکهای این جمهوری تعطیل شدهاند
بانک مرکزی جمهوری آذربایجان مجوز «بانک گونای» را هم لغو و دلیل آن را «ورشکستگی» اعلام کرده است.
در بیانیه رسمی بانک مرکزی آذربایجان دلیل این تصمیم این عنوان شده است که مجموع سرمایه بانک کمتر از حداقل مبلغ تعریفشده برای بانکها است. بانک مرکزی به دلیل ورشکستگی از دادگاه تقاضای انحلال آن موسسه را کرده بود با این کار تعداد بانکهای فعال در این کشور به 24 بانک کاهش یافته است.
تعطیلی «بانک گونای» نگرانی مردمی را که در بانکهای آذربایجان سپرده دارند بیشتر کرده است. این بانک اعلام کرده ضرر سپرده گذاران جبران خواهد شد.
به گزارش تسنیم به نقل از رسانههای این جمهوری، در سال 2014 میلادی 44 بانک در آذربایجان فعالیت میکردند. یعنی در 9 سال گذشته 20 بانک در این کشور ورشکسته شدهاند.
یعنی 45 درصد بانکهای آذربایجان عملاً تعطیل شدهاند. با توجه به توسعه نامناسب فضای کسبوکار در جمهوری آذربایجان و کارآفرینی مسئولان، بانکهای کوچک فضای کمتری برای مانور دارند و این امر به تضعیف شاخصهای مالی آنها منجر میشود.