دسته‌ها
فیلم

درباره تلگرام طلایی و هاتگرام ؛سخنان مهم مدیر پیام رسان گپ که برای خبر20:30 ارسال شده بود + نکاتی درباره وزیر تلگرام

هفت آذر 97 بود که خبر 20:30 یک گزارش درباره پیام رسان های ایرانی پخش کرد . از گپ گرفته تا سروش و بله و … ؛ در این گزارش که می توانید در همین صفحه تماشا کنید گزارشگر از دروغ ها و اهمال کاری های گفت که وزارت ارتباطات بر سر شرکت های خصوصی […]

با دکمه‌های زیر این صفحه را برای دیگران ارسال کنید

هفت آذر 97 بود که خبر 20:30 یک گزارش درباره پیام رسان های ایرانی پخش کرد . از گپ گرفته تا سروش و بله و … ؛ در این گزارش که می توانید در همین صفحه تماشا کنید گزارشگر از دروغ ها و اهمال کاری های گفت که وزارت ارتباطات بر سر شرکت های خصوصی ریخت .

اما چند ساعت بعد وزیر مربوطه در اظهار نظری گفت که خبر 20:30 با غرض ورزی آن گزارش را  پخش کرده است و در ادامه هم یکی از دو ویدیوی سخنان مدیر گپ را منتشر کرد .

و با اشاره به همان یک ویدیو گفت که خبر 2030 یک گزارش نادرست پخش کرده است . اما وزیر تلگرام و فناوری اطلاعات هیچ وقت ویدیو دومی که مدیر گپ برای خبر 20:30 منتشر کرده بود را معرفی نکرد و لینک آن را در صفحه اش نگذاشت … 

انگار نگرانی وزیر فقط از این بود که چرا خبر 20:30 به هاتگرام و تلگرام طلایی اشاره کرده است  . دو نرم افزاری که در کمال بی کیفیتی در کمال نقض حریم خصوصی در کمال ناپایداری فقط یک پوسته برای تلگرام اصلی هستند .

و اعضای آنها بعد از عضویت یک نسخه از همه اطلاعاتی که در تلگرام داشتند در اختیار وزیر امنیتی می گذارند ، یک نسخه هم در اختیار همان نهادی نامعلومی که صدها سرور به تلگرام طلایی داده و یک نسخه هم برای پاول دوروف می ماند … 

نکته خنده دار و البته مهم ماجرا اینجاست که وزیر اینستاگرام دوست آقای جهرمی طلگرام طلایی یا هاتگرام را یک پیام رسان میداند اما در واقع آن دو یک برنامه با فیلترشکن سرخود هستند که به سرورهای اصلی تلگرام متصل می شوند و اطلاعات مردم را با کمترین سرعت و بی کیفیت ترین حالت و در بالاتری سطح گروگان‌گیری اطلاعات برای مردم نمایش میدهند .

پول بیت المال برای تلگرام طلایی علف خرس هست و هرچه میخواهد وزارت بله قربان گوی انها میدهد . در پیام رسان های بومی ما ملت دغدغه حریم خصوصی دارند ولی برای طلایی هیچ کس دغدغه ندارد و باید برای مردم به زور حساب کانال و گروه باز کرد. و یا اعضای کانال های مذهبی توسط مدیران تلگرام طلایی از کانال خارج شوند و… 

وزیر تلگرام که قرار بود طبق قانون عمل کند راه فرار برای تلگرام باز کرد و هفت روز بعد از فیلتر شدن تلگرام اصلی دو نسخه ایرانی که فیلترشکن سرخود هستند به عنوان پوسته ها عرضه کرد ، آن ها را یک پیام رسان مستقل معرفی کرد و هزاران سرور را به رایگان در اختیار آن های گذاشت و…. 

تلگرام بعد از فیلترنگ با عرضه پوسته های جاسوسی ایرانی دوپینگ کرد 

پیشنهاد میکنیم برای روشن شدن بیشتر ماجرا حتما برنامه 49 دقیقه مدیر پیام رسان گپ رو در این صفحه تماشا کنید 

***

درباره حمایت از پیام رسان های ایرانی | سخنان مهم مدیر پیام رسان #گپ

نکات مهمی که درباره پیام رسان های ایرانی و #تلگرام حتما باید بدانیم … و برای روشنگری میان اقوام و اطرافیان آگاه باشیم

دو ویدیو 4 و 5 دقیقه‌ای نسخه کامل مصاحبه‌ای‌ست که خبر 20:30 با مهندس انجیدنی انجام داد …

ویدیو : درباره تلگرام طلایی و هاتگرام | سخنان مدیر پیام رسان گپ

ویدیو با حجم کمتر در دیدستان

تماشا ویدیو در پیام رسان گپ

 

ویدیو » درباره حمایت از پیام رسان های ایرانی | سخنان مدیر پیام رسان گپ

ویدیو با حجم کمتر در دیدستان

تماشا ویدیو در پیام رسان گپ

 

ویدیو » پیام رسان های داخلی در برزخ ناکارآمدی شورای عالی فضای مجازی

 ویدیو با حجم کمتر در دیدستان

 

***

از بوسیدن دست دانشمندان جوان کشور تا دفاع تمام قد از «پاول دوروف»

وزیر ارتباطات در صفحه شخصی خود در مورد ماهواره سنجشی پیام امیرکبیر نوشته است: «چه لذتی بالاتر از اینکه افتخار آفرینی دانشمندان جوان کشور را تماشا کنی؟ امروز ماهواره سنجشی پیام امیرکبیر با هدف توسعه ایران دیجیتال با دقت تصویربرداری بالا برای پردازش‌های محیط‌زیستی و کشاورزی آماده پرواز شد؛ سپاس از شما عزیزان، دست‌های توانمندتان را می‌بوسم.»

بهتر بود که وزیر ارتباطات این عرض ارادت را نسبت به «پاول دوروف» مدیر پر خیر و برکت تلگرام هم ابراز می‌کردند؛ کسی که کمک کرد تا ما از نعمت شبکه اجتماعی محروم نباشیم! چون بنابر استدلال یکی از مخالفان ملی شدن صنعت نفت در ایران، ایرانی جماعت حتی آفتابه گِلی هم نمی‌تواند بسازد، چه برسد به یک پیامرسان ساده!!!

وزیر تلگرام
وزیر تلگرام

 

واقعاً از آن دسته منت‌هایی است که خارجی‌ها بر ما گذاشتند! و وزارت ارتباطات دولت اعتدال را راحت کردند تا به جای زحمت تولید پیامرسان ایرانی، لقمه آماده را بگیرند و در دهان میلیون‌ها ایرانی بگذارند؛ پهنای باند کشور را به تلگرام بدهند تا با همه نواقصی که در ابتدا داشت بتواند خود را به قدری بزرگ کند که حالا باید منت او را بکشیم تا اطلاعات تروریست‌ها را در اختیار ما قرار دهد.

باید دست «پاول دوروف» را بوسید که به لیست امید کمک کرد تا با استفاده از کانال‌های معاند جمهوری اسلامی، در مجلس شورای اسلامی و در شورای شهر تهران رأی بیاورند و روحانی نیز باید بخشی از پیروزی خود در انتخابات را مدیون او بداند؛ اگر تلگرام به ایران نیامده بود چگونه مردم فریب وعده‌ها را می‌خوردند؟! اگر تلگرام به ایران نیامده بود شاید اکنون جناب جهرمی جای دیگری بودند.

از آن طرف مدیر تلگرام نیز باید دست و پای آذری جهرمی و روحانی را ببوسد؛ دولت یازدهم و دوازدهم با وارد کردن تلگرام به فضای مجازی کشور نقش زیادی در فراگیر شدن آن داشت؛ بنابر نظر متخصصین، اگر فیلترینگ تلگرام در ایران ادامه پیدا می‌کرد، تلگرام میلیاردها دلار ضرر می‌کردو از آنجایی که طبق آمار، بیشتر کاربران آن را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند، با خروج یک باره آنها، تلگرام ضربه مهلکی می‌خورد و شاید توانایی این را نداشت تا برای نسخه x و بلاک چین اقدام کند؛ هر چند این فرضیه با احتمال اینکه دوروف از جای دیگر نیز تغذیه می‌شود، قابل تأمل است اما در نهایت با دور زدن فیلترینگ تلگرام به کمک دولت ایران توانست از این خطر در امان بماند.

علاوه‌بر این در عمل با دور زدن فیلترینگ تلگرام به وسیله هاتگرام و تلگرام طلایی و تمدید مهلت فعالیت این دو فیلتر شکن با بهانه‌های مختلف، یک نوع تنفس مصنوعی به مدیر تلگرام داده شده تا نسخه بلاک چین و خطرناک تلگرام که در زمینه ارز هم ورود پیدا می‌کند، در آینده پای خود را در میان ایرانیان باز کند.

جای تعجب است که دولت آمریکا و رسانه‌های اسرائیل در مورد فیلتر شدن تلگرام در ایران موضع می‌گیرند و از آزادی بیان در ایران حمایت می‌کنند! که دلیل این حمایت جای سؤال دارد.

 

غفلت دولت از بومی‌سازی شبکه‌های اجتماعی

ممکن است گفته شود که پیامرسان‌های ایرانی ظرفیت لازم را ندارند و یا اینکه نباید شبکه‌های اجتماعی منحصر به داخلی‌ها باشد و باید فضای رقابتی وجود داشته باشد؛ جواب این است که این نوع استدلال در واقع فرار رو به جلو است.

امروزه شبکه‌های اجتماعی تأثیرات مستقیم بر امور کلان مانند امنیت و اقتصاد و فرهنگ دارند؛ در امور کلان این حاکمیت‌ها هستند که باید پروژه‌ای را تعریف کنند؛ از ابتدای ورود شبکه‌های اجتماعی، با توجه به اهمیت قضیه، این وظیفه دولت بود که یا زیرساخت لازم را به شرکت‌های خصوصی بدهد (نه اینکه بعد از سال‌ها تازه به فکر تقویت آنها بیفتد) و یا اینکه خود وارد گود شود و یک پیامرسان فراگیر ملی ایجاد کند.

وجود شبکه‌های اجتماعی مانند موشک‌ها و تجهیزات نظامی است؛ دولت و نظام نمی‌تواند در دنیایی که هر لحظه تهدیدات نظامی وجود دارد، به بهانه عدم ورود بخش خصوصی و یا کارایی نداشتن ادوات بخش خصوصی خود را کنار بکشد؛

بلکه این وظیفه دولت است که مهمات و موشک تهیه کند؛ این امور شوخی بردار نبوده و مانند واردات چوب بستنی، سوزن، دسته بیل و…نیست که بخواهیم منتظر بخش خصوصی باشیم.

 

ورود خودروی خارجی ممنوع؛ پیامرسان آزاد!

چگونه است که دولت با سوءاستفاده از عنوان حمایت از تولید داخلی، خودروهای تاریخ مصرف گذشته به مردم می‌دهد و برای ورود خودروهای ایمن و روز دنیا، به دنبال تعرفه‌های سنگین و یا ممنوعیت واردات است؟

امروزه میلیاردها دلار ارزش سهام و سود شرکت‌های فعال در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی دنیا، به هیچ عنوان قابل مخفی کردن نیست؛ بنابراین اقتصاد فضای مجازی به مراتب بیشتر از صادرات پسته و انار و… اهمیت دارد؛ باید نگرش خود را تغییر داد و ایمان داشت که همان جوان ایرانی که با محاسبه‌های پیچیده می‌تواند ماهواره به آسمان بفرستد، به طور قطع توانایی عرض اندام در فضای مجازی را هم خواهد داشت و تولید یک پیام‌رسان با کیفیت در مقابل پرتاب ماهواره اصلاً قابل قیاس نیست.

البته نباید از جوان ایرانی که تازه قدم در این راه برداشته انتظار داشته باشیم یک شبه ره صد ساله را برود؛ همان طور که دولت به تلگرام فرصت داد تا در این سال‌ها نواقص خود را برطرف کند! به ایرانی‌ها نیز باید فرصت بدهد و به بهانه دسترسی آزاد به اطلاعات، فضای مجازی و اطلاعات کشور را به دست بیگانگان نسپرده و شانه خالی نکند.

بنابراین باید به وزیر محترم ارتباطات گفت که اگر دست جوانان فعال در حوزه it را نبوسد مشکلی ندارد اما مواظب باشد تا با تصمیم‌گیری‌های غلط کمر آنها را نشکند.

نویسنده: رضا صفری | روزنامه کیهان | کد خبر 147471

[su_note]

در ادامه بخوانید »» 

دوقطبی های دروغینِ برای توجیه فضای مجازیِ آلوده را بشناسید [بررسی سخنان پهلوی و وزیر دولت فعلی]

آقای آذری جهرمی ؛ جارو کردن آلودگی‌های فضای مجازی مهم‌تر است!

درباره تلگرام طلایی و هاتگرام ؛سخنان مهم مدیر پیام رسان گپ که برای خبر۲۰:۳۰ ارسال شده بود + نکاتی درباره وزیر تلگرام

[/su_note]

با دکمه‌های زیر این صفحه را برای دیگران ارسال کنید
مهدیفا

از مهدیفا

سلام . مهدیفا هستم . ویرایشگر در سایت بنیانا . با افتخار طلبه مکتب درس علامه مصباح و علامه جوادی آملی هستم . مقالاتی درباره شبکه های اجتماعی در بنیانا منتشر میکنم . محتاج دعای خیر شما ...

رخداد از
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش همه نظرات